Declarație șocantă a lui Nistor: ”În mod normal ar trebui să fim pe podium!” Ce zice de Uhrin

Dinamo și-a revenit după o perioadă mai grea, a obținut două victorii la rând, iar acum suporterii și jucătorii sunt cu gândul la play-off-ul Ligii 1.

Revenit pe teren, Dan Nistor e convins că Dinamo va continua seria rezultatelor pozitive.

“Hai să luăm fiecare meci în parte, să câștigăm tot și vedem atunci ce o să fie. Problema nu e să ajungem pe loc de play-off, ci să ne menținem acolo. Trebuie să avem constanță, să ne păstrăm concentrarea. Eu zic că se poate, valoare avem”, a spus Nistor, conform gsp.ro.

Mijlocașul a vorbit și despre schimbările aduse de Uhrin: “Îi place mult să joace ofensiv, dar nu neglijează apărarea. Lucrează foarte bine organizarea defensivă și cred că ați putut observa asta în ultimele noastre jocuri, când nu am mai luat gol. Să știi că e strict, îi place disciplina, dar nu e absurd. Mai face și câte o glumă cu noi din când în când, ceea ce face ca atmosfera să fie excelentă”.

Nistor nu i-a uitat nici pe fani: “Suporterii ne-au arătat în ultimele meciuri susținere adevărată, așa cum numai ei știu să o facă. Mă bucur că au trecut momentele grele, de supărare”.

Spynews.ro