RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Declarație măgulitoare a lui Devis Mangia: ”Naţionala Under 21 a României poate juca finala Euro 2019!”

Reprezentativa Under 21 a României a impresionat pe toată lumea prin victoriile cu Portugalia și Bosnia. Tricolorii pregătiți de Mirel Rădoi sunt lideri în grupa de calificare la EURO 2019.

Neînvinsă până acum, naționala U21 mai are nevoie de 4 puncte în ultimele două jocuri, de pe teren propriu,contra Țării Galilor și selecționatei din Liechtenstein pentru a fi sigură de locul întâi. Performanța realizată de naționala noastră de tineret l-a impresionat și pe tehnicianul italian al Universității Craiova, Devis Mangia.

Fostul selecţioner al Squadra Azzurra U21 crede că este posibil ca reprezentativa Under 21 a României să poată disputa finala Euro 2019, performanță pe care el a realizat-o în 2013, atunci când a dus Italia U21 în finala turneului. Totodată, antrenorul oltenilor crede că Ionuț Radu este un portar de valoare:

Naţionala under 21 a României poate juca finala Euro 2019. În fotbal, dacă munceşti, se poate întâmpla orice. Până la urmă, în 2013, nouă nu ne dădea nimeni vreo şansă să disputăm finala Europeanului de tineret (n.r. Italia – Spania 2-4, Devis Mangia fiind selecţionerul azzurrinilor). Ionuţ Radu e un portar foarte bun pentru mine, dar nu am făcut vreo ofertă pentru el, eu sunt bucuros că l-am adus pe Mirko Pigliacelli”, a declarat italianul.

Citește și BECALI ia o DECIZIE RADICALĂ: „Dacă toți spun că sunt BEAT, atunci NU MAI FAC ASTA”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare