Declarația pentru care fanii lui Dinamo îl vor iubi! ” Le vom face o mare echipă!”

Dinamo a intrat în era spaniolă de două luni, iar fanii visează în acest moment cu ochii deschiși la performanțele de care echipa lor favorită s-a îndepărtat tot mai mult în ultimii ani. 

Directorul sportiv al câinilor, Rufo Collado, le-a transmis un mesaj important suporterilor înainte ca Dinamo să o întâlnească pe Craiova în etapa a 7-a a Ligii 1.

“Înainte de toate le-aș spune să aibă răbdare. Să stea liniștiți și să creadă în noi. Procesul va dura o perioadă, dar vom lupta să fim campioni cât mai curând. Nu putem spune dacă într-un sezon sau două, dar vom încerca. Și pentru ei vom face o mare echipă.

Este adevărat ca am început să învățăm cuvinte în limba română. Îmi place limba română și pentru a vorbi cu voi toți, va fi mai ușor. Când ne vom muta la noile birouri vom avea și un profesor. Obiectivul nostru este de a o duce pe Dinamo la cel mai înalt nivel”, a mărturisit oficialul din Ștefan cel Mare pentru sport.ro. 

Rufo-Collado-dinamo

Collado a adăugat că își dorește ca toate meciurile din acest sezon de pe teren propriu să se desfășoare pe Arena Națională. Primul va fi cel împotriva liderului Craiova.

“Va fi o partidă complicată pentru că vom înfrunta cea mai bună echipă la acest moment din clasament. Favorită este echipa Craiovei, pentru că este liderul. În tot acest timp, de când am venit la echipă am refuzat oferte importante pentru jucătorii noștri, nu le-am acceptat.

Dinamo în acest moment este un club care cumpără, nu care vinde. Proiectul nostru nu este pentru o partidă. S-a încheiat perioada de transferuri și acum am mai mult timp”, a încheiat directorul sportiv al roș-albilor. 

CITEȘTE ȘI –>> Motivația specială a lui Aleix Garcia la Dinamo: “Dacă nu era asta, nu veneam”