Declarația neașteptată a fotbalistului care a îmbrăcat tricoul ambelor rivale din derby: “Niciodată nu a fost chiar așa”

Dinamo pozeaza inaintea partidei.Randul de sus:Radu Stefan,George Blay,Ionel Danciulescu,Adrian Ropotan,Florin Bratu,Bogdan Lobont.Randul de jos:Valentin Nastase,Andrei Margaritescu,Daniel Oprita,Cristian Pulhac si Adrian Cristea.

Adrian Cristea crede că duelul din această seară de pe Național Arena este unul dintre cele mai dezechilibrate ale ultimilor ani. 

Fotbalistul face parte din ultima echipă a lui Dinamo care cucerit titlul în Liga 1, în 2007 atunci când roș-albii își învingeau rivala în ambele dispute ale sezonului respectiv. Între timp, mijlocașul a acceptat să joace o scurtă perioadă și pentru rivala de moarte, suficientă pentru a cuceri însă un titlu în tricoul roș-albastru.

Se întâmpla în stagiunea 2013-2014, atunci când roș-albaștrii antrenați de Laurențiu Reghecampf făceau legea în campionat. Deși ultimele 4 derbyuri s-au încheiat la egalitate, Cristea consideră că FCSB este favorită certă la victorie în ultima dispută dintre cele două din stagiunea actuala a Ligii 1.

Diferența de valoare e mare anul acesta în favoarea FCSB-ului. Nu cred că a mai fost o diferență mai mare. Anul trecut mai era un Nistor la Dinamo“, a spus fostul fotbalist pentru Digi Sport.

”Derby de România” se va vedea în format LIVE TEXT, pe realitateasportiva.net.

De asemenea, partida va fi comentată live pe pagina de Facebook Realitatea Sportivă.

CITEȘTE ȘI –>> Scandal imens înaintea etapei decisive pentru play-off: „Jocurile sunt făcute”

Spynews.ro