CONMEBOL a confirmat oficial că returul dintre Boca Juniors și River Plate se va juca în afara Americii de Sud, la aproximativ 10.000 de kilometri de Argentina.

Marea finală se va disputa pe ”Santiago Bernabeu”, stadionul Campioanei Europei Real Madrid, iar fanii ambelor formații vor primi un număr egal de bilete.

”Cei care cunosc acest joc minunat știu că este vorba doar despre a câștiga sau a pierde, dar nu despre a ucide sau a muri. Aș vrea să mulțumesc prim ministrului Spaniei, Pedro Sanchez, președintelui FIFA, Gianni Infantino, președintelui UEFA, Aleksander Ceferin și bunului meu prieten Florentino Perez, președintele Realului”, a declarat liderul CONMEBOL, Alejandro Dominguez.

Citește și EXCLUSIV | Petrolul ar putea da lovitura anului! Un președinte care a câștigat campionatul poate veni la Ploiești!

Pe lângă decizia stadionului, Federația Sud-Americană a mai confirmat și faptul că echipa ”Milionarilor” a fost amendată cu 310.000 euro și vor avea stadionul închis pentru două meciuri din cauza incidentelor produse odată cu ajungerea autocarului celor de la Boca în apropierea ”El Monumental”.

Arena din capitala Spaniei are o capacitate de 81.000 de locuri, fiind unul dintre cele mai impresionante din Europa. Returul se va relua de la 0, deși în tur s-a terminat 2-2, pentru că regula golului în deplasare nu este valabilă.