UPDATE 14:30 Contactat de realitatea.net, Ionuț Badea a declarat: „Eu nu știu absolut nimic în acest moment. Pe mine nu m-a sunat nimeni deocamdată, vă spun foarte sincer„.


Gigi Becali și Narcis Răducan au anunțat că FCSB va avea un nou antrenor după meciul din această seară cu Vitoria Guimaraes, în Europa League. Este vorba despre un tehnician român.

Potrivit GSP, Ionuț Badea (43 de ani) va semna un contract cu vicecampioana României și va fi prezentat vineri.

Ionuț Badea n-a mai pregătit nicio echipă din 2018, când s-a despărțit de Concordia Chiajna. Între 2014 și 2018, a fost antrenor secund la echipa națională a României.

De-a lungul carierei, Badea a mai pregătit echipele FC Argeș, Inter Curtea de Argeș, Pandurii Târgu-Jiu, Universitatea Cluj, FC Brașov și Oțelul Galați.

Am pus deja antrenor la FCSB, dar nu ştie nimeni despre cine este vorba. Doar eu îl ştiu şi o să-l aflaţi numai atunci când îl voi prezenta. Începe o nouă eră. Era secretomaniei! Gata, nu vreau să mai vorbesc, m-am săturat de atâţia ani de când tot dau declaraţii şi mi se interpretează spusele„, a spus Gigi Becali pentru DigiSport.

Sub comanda antrenorului interimar Vergil Andronache, FCSB întâlneşte astăzi, de la ora 21.30, la Giurgiu, echipa portugheză Vitoria Guimaraes, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa.

 

FCSB are 4 eșecuri la rând în Liga 1 și ocupă locul 11 în clasament, după 6 etape.