Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache a clarificat situația lui Daniel Pancu la Rapid. Echipa giuleșteană a obținut un singur punct în ultimele trei etape și a fost învinsă de ultima clasată, Sportul Snagov, duminica trecută. 

Primarul Sectorului 1 a anunțat că Daniel Pancu rămâne antrenor la Rapid.

„Situația e cum o știți. Daniel Pancu e antrenor în continuare. I s-a dat credit. A promis că va remedia situația și că până la finalul turului va fi în primele trei echipe. Daniel Pancu e un simbol! Rapidul are nevoie de Pancu și trebuie să rămână aici. A spus că va fi în primele trei la finalul turului. Așa a promis. Nu se pune problema să mai piardă meciuri. Nu mai poți promova dacă pierzi câteva meciuri.

Meciul cu Sportul Snagov nu mi-a plăcut. Am plecat supărat. După meci, Mircea Lucescu a zis că va vorbi cu Daniel Pancu și îi va da anumite sfaturi. După meci a spus că «Aș vrea să vorbesc cu Pancu și să-i spun cum văd eu lucrurile».

La meciul cu Snagov, lotul Rapidului a fost mai bun.Cred că e o chestie psihologică, de motivație. E treaba antrenorului”, a declarat Dan Tudorache la GSP LIVE.

Liderul fanilor echipei din Giulești, Gigi Corsicanu, a intervenit și a dezvăluit că suporterii îl susțin necondiționat pe Pancu.

„Am făcut un compromis când ne-am asociat cu Primăria. Aveam de ales. Ori ne desființăm, ori facem un compromis. Am ales compromisul. Mereu voi interveni pentru a-l salva pe Pancu de la demitere. Da, am intervenit pentru Pancu. Atât timp cât mai are șanse, Daniel Pancu merită credit. Chiar dacă pierdem o promovare, nu e un capăt de țară, având în vedere ce a făcut Pancu pentru Rapid. Considerăm că Pancu merită credit. Face parte din familia Rapidului.

Da, s-a pus problema demiterii lui Pancu. Noi i-am zis lui Daniel «Dacă vreodată vrei să te oprești, nu poți părăsi Rapidul. Ești singurul care reprezintă clubul cel mai bine».

Noi nu am avut performanțe mari. Noi nu venim pentru trofee. La Rapid mereu e stadionul plin.  Noi am fost înconjurați de mercenari”, a declarat Gigi Corsicanu.