PSG va întâlni în dublă manșă Manchester United, în optimile de finala din Liga Campionilor. Oficialii clubului au luat o decizie surprinzătoare alături de Thomas Tuchel.

Adrien Rabiot a fost exclus din lotul lui PSG din luna decembrie a anului trecut, însă campioana Franței l-a trecut pe lista UEFA pentru dubla cu Manchester United din Liga Campionilor.

Acesta nu vrea să își prelungească înțelegerea cu formația din Paris și vrea să plece gratis la Barcelona. Fotbalistul nu a fost în cantonamentul din Qatar, iar PSG l-a trimis la echipa a doua să se antreneze.

Rabiot poate semna cu orice alt club începând cu 1 ianuarie, când a intrat în ultimele şase luni de contract cu PSG. Din luna iunie, el poate pleca fără ca parizienii să primească vreo sumă de transfer. Campioana Franței suspectează faptul că în spatele refuzurilor francezului se află Barcelona, care s-a interesat de serviciile acestuia.

În vârstă de 23 de ani, Adrien Rabiot este un fotbalist crescut de PSG, club pentru care a evoluat în 227 de partide în toate competițiile. El a înscris 24 de goluri și a oferit 17 pase decisive pentru formația din Paris.

50 de milioane de euro este cota de piață a lui Rabiot, potrivit transfermarkt.com.