UEFA a decis ca la toate meciurile din Champions League și Europa League, care se vor disputa săptămâna aceasta, să se țină un moment de reculegere.

Preșdintele UEFA, Aleksander Ceferin, își exprimă regretul pentru incidentul în care a fost implicat Emilioano Sala și transmite tuturor suporterilor să își exprime respectul pentru acesta printr-un minut de reculegere.

„În numele tuturor celor de la UEFA aș dori să îmi exprim condoleanțele sincere familiei și apropiaților lui Emilioano Sala pentru pierderea acestuia.” a declarat președintele UEFA.

Cluburile care vor juca în cele două competiții vor purta și banderole negre pe braț, în memoria fotbalistului argentinian.

🙏

Publicată de Bleacher Report Football pe Marţi, 12 februarie 2019

La 21 ianuarie, un avion de mici dimensiuni în care se afla Emiliano Sala a plecat de la Nantes, la ora locală 19:15, cu direcţia Cardiff, zburând la o altitudine de 1.650 de metri. După ce a depăşit Insula Guernsey, contactul cu avionul s-a pierdut.

Trupul lui Emiliano Sala a fost descoperit de autoritățile britanice pe 7 februarie și potrivit verdictului după autopsie, a murit din cauza unei lovituri la cap și a unor leziuni ale trupului.

Imagini pentru emiliano sala