RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Decizie de ultimă oră luată de CFR Cluj, pe fondul crizei COVID-19

CFR Cluj a avut 26 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, dar majoritatea rezultatelor nu au fost confirmate după retestare. Campioana României vrea să dea în judecată clinica privată unde au fost efectuate testele COVID-19.

16 angajați de la CFR Cluj, inclusiv fotbaliști, au ieșit pozitivi la coronavirus la testele făcute la clinica ‘Regina Maria’ din București, potrivit Mediafax.

Reveniți la Cluj, cei de la CFR au făcut două rânduri de teste, la Spitalul de Boli Infecțioase și la Spitalul Județean, care au fost negative.

CFR Cluj vrea să dea în judecată clinica ‘Regina Maria’ și să solicite daune financiare în valoare de câteva sute de mii de euro, potrivit Mediafax.

Campioana României consideră că testele au fost fals pozitive, situație care a prejudiciat clubul atât financiar, cât și din punct de vedere emoțional.

CFR Cluj a primit avizul DSP Cluj de a se antrena. 5 jucători au primit în continuare rezultate pozitive la coronavirus: Grzegorz Sandomierski, Cristi Manea, Adrian Păun, Damjan Djokovici și Lacina Traore.

CFR Cluj urmează să joace cu FC Botoșani marți, de la ora 21:30, în play-off-ul Ligii 1. Restanța cu FCSB va fi programată vineri, iar ultima etapă, confruntarea decisivă cu Universitatea Craiova, s-ar putea juca pe 3 august.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare