Decizie de ultimă oră la naționala U21! Ce se întâmplă cu Nedelcearu

Nedelcearu a ieșit de pe teren în minutul 30 al partidei Malta-România, după ce a fost lovit în figură, cu genunchiul, de către un adversar. 

Inițial, s-a crezut că este vorba despre o fractură de piramidă nazală gravă, care ar fi necesitat o intervenție chirurgicală.

În urma unor investigații pe care le-a făcut în Italia, la spitalul Maggiore din Bologna, s-a stabilit că Nedelcearu este apt pentru Campionatul European U21.

Fundașul central a mers apoi la o clinică privată unde i s-au luat măsuri pentru a i se confecționa o mască de carbon cu o grosime de 1,5 mm, anunță frf.ro.

Ionuț Nedelcearu rămâne sub comanda lui Mirel Rădoi în cantonamentul din Italia și se pregătește pentru EURO 2019.

Grigore rămâne în stand-by

În aceste condiții, dinamovistul Ricardo Grigore, chemat de Mirel Rădoi pentru a-l suplini pe Nedelcearu, rămâne în stand-by.

Staff-ul tehnic al selecționatei U21 și Federația Română de Fotbal mulțumesc clubului Dinamo București pentru cooperare și înțelegere. Ricardo Grigore este un jucător important, aflat în vizorul reprezentativelor României, iar selecționerul Mirel Rădoi îi mulțumește pentru disponibilitatea pe care a arătat-o“, se arată într-un comunicat al FRF.

Spynews.ro