RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Decizia luată în Anglia care ne dă speranțe! Primul pas pentru a avea fani în tribune la EURO a fost făcut

Suporterii ar putea să fie până la urmă prezenţi în tribune la turneul final al Campionatului European, mutat în 2021 din cauza pandemiei de coronavirus. 

Decizia care poate să aducă zâmbet pe fața iubitorilor fotbalului din întreaga lume a venit din Marea Britanie. Premierul Boris Johnson a anunţat că stadioanele din Anglia vor fi deschise accesului la meciurile din Premier League începând cu 17 mai. Cele 17,5 milioane de doze de vaccin făcute până acum în regat vor permite relaxarea măsurilor de siguranţă începând cu respectiva dată. Pe stadioanele din Anglia, inclusiv pe Wembley, vor putea avea acces 10.000 de suporteri sau un procent de până la 25% din capacitatea arenelor.

Finala FA Cup, programată pe 15 mai, nu va beneficia însă de această prevedere. Euro 2020 va avea loc în 12 orașe de pe bătrânul continent în perioada 11 iunie -11 iulie 2021. Patru partide vor avea loc și la București, acolo unde se vor disputa trei jocuri din grupe și o partidă din optimile de finală. Semifinalele și finala se vor disputa la Londra, pe Wembley.

CITEŞTE ŞI –>> EXCLUSIV | Cum va fi tranșată problema convocărilor pentru luna de foc a naționalelor României: „E primordial”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare