Decizia luată de UEFA nu-l sperie pe Becali! Ce plan are patronul FCSB

gigi-becali-fcsb

Gigi Becali a anunțat că și-a făcut un plan după ce UEFA a anunțat că va înființa o competiție nouă și va exclude echipele românești din Europa League.

Începând din 2021, în Europa League vor juca doar echipele din ţările clasate pe locurile 1-15 în clasamentul coeficienţilor UEFA.

Campioana României este singura formație care va juca în Liga Campionilor sau Europa League. Câștigătoarea Cupei României și locurile 2 și 3 din Liga 1 vor evolua în Europa Conference League.

Gigi Becali nu se sperie de decizia luată de UEFA și anunță că are un plan. Patronul FCSB vrea să formeze o echipă puternică, care să se califice în grupele unei competiții europene.

”Planul meu este să fac o selecție de jucători, să fac o echipă puternică și să ajung în Champions League și în Europa League. Acesta este proiectul meu, vrând nevrând eu acolo ajung, dar acum să vedem dacă îmi iese. Dacă am putere să-l țin pe Florinel Coman, să-i țin pe toți jucătorii ăștia, pe Man, pe Moruțan, încă un an doi, o să reușesc.

Acum să vedem dacă am putere, dacă pot să refuz 20 de milioane pe Coman, că spre exemplu dacă-mi vine o ofertă de 20 de milioane pentru el nu știu dacă pot să refuz. Până la urmă sunt și eu om. Mă îndoi și eu la bani, nu mă îndoi ca alții, dar mă îndoi. Dar dacă te îndoi la bani nu mai vezi Champions League, nu mai vezi Europa League și rămâi să joci cu lumea a treia acolo” a declarat Gigi Becali pentru DigiSport.

Gigi Becali

Citește și Becali, mesaj neașteptat pentru Tănase! Anunțul făcut de patronul FCSB