Emiliano Sala a murit! Aceasta e vestea confirmata de anchetatorii care au descoperit epava avionului în care zbura fotbalistul abia transferat de Cardiff de la Nantes.

În onoarea lui Sala, clubul Nantes a decis să retragă definitiv tricoul cu numarul 9, purtat de atacantul argentinian.

„Nu am cuvinte, este o tragedie! Sunt devastat. Emiliano și-a pus amprenta asupra acestui club și, pentru că dorim să-l onorăm așa cum se cuvine, am decis să retragem tricoul cu numărul 9” a anunțat Waldemar Kita, președintele lui FC Nantes.

Malaezianul Vincent Tan, miliardarul care deține Cardiff, a vorbit pentru prima dată despre tragedia lui Sala. Fotbalistul a petrecut doar câteva zile la Cardiff. A semnat contractul, iar apoi a murit pe drumul de întoarcere.

„O să ținem legatura în continuare cu AAIB și cu anchetatorii pentru a afla cum s-a petrecut acest accident și o să-i asistam familia lui Emiliano Sala. Ne-am oferit să aranjăm transportul lui Emiliano înapoi în Argentina, la familie, pentru înmormântare. Chiar dacă va fi acolo, sufletul său se va afla pentru totdeauna în inimile noastre. Am suferit o pierdere teribilă, dar cea mai mare pierdere este pentru familia lui Sala”, a spus Vincent Tan.