Decizia extremă la care se gândește UEFA! Când s-ar juca putea juca de fapt Islanda – România

Dorința forului european de a oferi prioritate pentru încheierea competițiilor interne ar putea conduce la o nouă amânare a barajelor pentru Euro 2021. 

Aceasta hotărăre ar putea fi luată în calcul în contextul în care reluarea campionatelor s-ar amâna mai mult decât s-a prevăzut inițial. Astfel, UEFA ar fixa data de 15 iulie drept cea limită la care ligile din Europa să se încheie. Asta ar însemna inclusiv o posibilă amânare a finalului sezonului cupelor europene, prevăzut pentru sfârșitul lunii iunie. În acest condiții este foarte posibil și ca barajele pentru Euro 2021 reprogramate inițial pentru 4 și 9 iunie să fie de asemenea amânate.

Iar varianta propusă de organismul de la Nyon pentru disputarea acestor partide ar fi luna septembrie. Propunerea ar fi fost agreată și de Asociația marilor cluburi de pe continent condusă de Andrea Agnelli, anunță Corriera dellor Sport. Dacă însă duelurile decisive pentru Euro vor fi mutate în septembrie, atunci va fi dată peste cap desfășurarea Ligii Națiunilor, a cărei nouă ediție ar fi urmat să debuteze în toamnă.

CITEȘTE ȘI –>> Se anunță vremuri grele pentru fotbalul românesc! “Va fi tragic, fiindcă sunt bani puțini. La capătul tunelului scrie desființare”