Decizia luată de Dinamo cu privire la Gigi Mulțescu! Cine va fi pe bancă la meciul din Cupă

După ce Dinamo a pierdut ruşinos, pe teren propriu, cu Academica Clinceni, scor 1-3, antrenorul Gigi Mulţescu a surprins pe toată lumea.

Deşi a fost la al treilea meci pe banca lui Dinamo, Mulţescu a declarat la interviul de după meci că se pune la dispoziţia conducerii, pentru că nu a putut să redreseze echipa, care a rămas pe locul 14, loc de baraj.

gigi multescu 1

În cele din urmă, conducerea din Ștefan cel Mare a dezmințit zvonurile cu privire la o despărțire de Gigi Mulțescu, și a anunțat că ”SMURD”-ul va rămâne în continuare alături de echipă.

„A fost o reacție personală a domnului Mulțescu să spună că nu ar mai continua, dar mergem înainte în această formulă și credem că vom izbândi. Totul este bine, din acest punct de vedere. Suntem la Săftica, muncim. Am avut sâmbătă o ședință cu toții, au participat și jucătorii, depinde de ei, iar ei știu asta. Suntem toți mobilizați și concentrați să scoatem echipa din situația asta”, a declarat Mario Nicolae, conform gsp.ro

gigi multescu dinamo 1

În ceea ce privește situația fotbaliștilor din lotul lui Dinamo care au petrecut înainte de meciul cu Academica, managerul sportiv al ”câinilor” că: „Nu scapă nimeni. Dar acum avem ceva de realizat împreună, de aceea li s-a explicat că depinde de ei. E soarta lui Dinamo la mijloc”.

Următorul meci pentru ”alb-roșii”, în continuare cu Gigi Mulțescu pe bancă, este în semifinalele Cupei României, cu Astra, marți, de la ora 19:00.

CITEȘTE ȘI –>> Dinamo caută antrenor! Cine îl poate înlocui pe Gigi Mulțescu