Debut în forță pentru Liviu Ciobotariu! “Situaţia noastră era foarte delicată”

Liviu Ciobotariu a debutat cu o victorie pe banca tehnică a echipei FC Botoșani. După succesul cu Universitatea Craiova, scor 2-1, Ciobotariu a declarat că a încercat să le redea încrederea jucătorilor săi.

Fabbrini (25′) și Fulop (36′) au înscris pentru moldoveni, iar Mateiu (79′) a reușit singurul gol al oltenilor (VIDEO).

Înaintea partidei, FC Botoșani avea trei meciuri fără victorie, iar U Craiova era neînvinsă în ultimele șapte etape.

A fost un joc foarte greu, am întâlnit o echipă foarte bine organizată, o echipă foarte ofensivă. Noi am încercat să le blocăm spaţiile şi să profităm de zonele lăsate libere de Craiova. Aveam nevoie de victorie, situaţia noastră era foarte delicată. Mă bucur că am reuşit să câştigăm acest joc. Este meritul echipei, meritul jucătorilor, ei sunt cei care au luptat în acest meci, pentru că a fost un teren foarte greu.

Eu, în perioada asta în care am venit, am încercat să le redau încrederea. Clasamentul este foarte strâns. Cu două victorii poţi urca pe locul 6, cu două înfrângeri poţi să pici iar pe locul 13. Dacă vom avea aceeași determinare, sunt convins că vom reuși să câștigăm puncte în perioada următoare“, a spus Ciobotariu la Telekom Sport.

În urma acestui rezultat, FC Botoșani este la patru puncte de ultimul loc de play-off, iar Universitatea Craiova a căzut de pe podiumul Ligii 1.

botosani craiova 1