Deac a rezumat perfect derby-ul CFR – FCSB! “Două echipe care se tem și nu vor să piardă”

CFR Cluj și FCSB nu s-au ridicat la nivelul unui derby adevărat și și-au dezamăgit fanii după un meci fără șuturi pe poartă. Decarul ardelenilor, Ciprian Deac, a recunoscut jocul temător al celor două echipe, dar a pus acest lucru pe seama luptei încinse pentru câștigarea campionatului.

S-a încheiat 0-0 la Cluj-Napoca, în etapa a cincea din play-off-ul Ligii 1. Campioana en titre a avut două bare, prin Vinicius și Moutinho.

Să fim realiști, cred că e un rezultat echitabil. Prima repriză le-a aparținut lor, ne-au dominat la toate capitolele. Au fost primii la minge, ne-am retras foarte mult. E adevărat că nu și-au creat ocazii mari de gol. În a doua repriză, s-au schimbat lucrurile… ne-am dus peste ei și, cu puțin noroc, puteam câștiga.

Ei erau conștienți că, în cazul unei înfrângeri, păstrau șanse destul de mici la campionat. Și noi dacă pierdeam, veneau lângă noi și, cu orice rezultat de egalitate sau înfrângere, treceau în fața noastră. Așa a arătat jocul, ca două echipe care se tem și nu vor să piardă.

Putem să zicem că suntem favoriți la titlu, dar să nu uităm că ultimul meci se joacă pe terenul lor. Mai sunt multe meciuri, toate echipele care joacă în play-off sunt foarte bune. Eu cred că campionatul se va juca până în ultima etapă“, a spus Ciprian Deac la DigiSport.

Gnohere Deac

Ardelenii sunt neînvinși în play-off și au păstrat distanța de trei puncte față de bucureșteni, cu 5 etape înainte de finalul Ligii 1.

clasament play off 5