De ce nu poate demisiona Mirel Rădoi de la naţională! Motivele care stau în spate

Sursa Foto: Profimedia Images

Cu Mirel Rădoi pe bancă, miercuri, la Erevan, România a pierdut pentru prima dată în istoria sa cu naţionala Armenie, scor 2-3.

Golurile partidei au fost marcate de către Spertsyan, în minutul 56, Haroya, în minutul 87 şi Barsegyan pentru Armenia, respectiv Cicâldău, în minutele 62 şi 72 pentru formaţia pregătită de Mirel Rădoi.

profimedia 0602585199 scaled
Sursa foto- Profimedia Images

După partida de aseară, tot mai multe persoane din fotbalul românesc, dar şi suporterii echipei naţionale i-au cerut demisia lui Mirel Rădoi, mai ales după discursul de la finalul jocului.

Tehnicianul primei reprezentative a declarat că nu înţelege cum de informaţiile transmise de el nu au fost puse în aplicare de jucători în teren. Acesta a spus că se gândeşte şi la demisie, însă nu toate lucrurile sunt bătute în cuie.

1 profimedia 0602586420
Foto: Profimedia

Mirel Rădoi nu va pleca de la echipa naţională, iar pentru a ocupa în continuare funcţia de antrenor al primei reprezenative are şi câteva motive, după cum anunţă Playsport.ro.

Motivele care îl ţin în continuare pe Mirel Rădoi pe banca echipei naţionale

  1. Primul motiv este acela că Mirel Rădoi nu este un laş. Acesta încă mai crede în şansele echipei României la locul doi în grupă, are încredere şi în jucători în continuare, deşi a părut că nu l-au ascultat în meciul din Armenia. Problema în evoluţia jucătorilor o reprezintă astfel comunicarea deficitară.
  2. Al doilea motiv este acela că selecţionerul are toată suţinerea din partea FRF în continuare, după ce Răzvan Burleanu a mizat pe buna comunicare a lui Rădoi cu jucătorii, care a fost dovedită când a pregătiti naţionala de tineret la EURO U21 din 2019. Pe ceea ce a mizat Burleanu, aseară nu l-a mai ajutat pe Mirel Rădoi, comunicarea.
  3. Încă un motiv pentru care Mirel Rădoi nu vrea să renunţe aşa uşor la echipa naţională îl reprezintă Jocurile Olimpice de la Tokyo, din vară. Acesta nu ar vrea să abandoneze gândul de a antrena echipa naţională la Olimpiadă, având în vedere că este prima prezenţă a tricolorilor la JO după 57 de ani, mai anunţă sursa menţionată mai sus.
profimedia 0601429028 scaled
Sursa foto- Profimedia Images

Cum arată clasamentul grupei J, din care face parte şi naţionala condusă de Mirel Rădoi

  1. Armenia – 9 puncte
  2. Macedonia de Nord – 6 puncte
  3. Germania – 6 puncte
  4. România – 3 puncte
  5. Islanda – 3 puncte
  6. Liechtenstein 0 puncte
romania armenia profimedia 0602577799 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images

Citeşte şi Armenia – România, preliminarii CM 2022. “Tricolorii” au fost învinși pentru prima dată în istorie în Armenia