RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

De ce nu a preluat Daniel Dobre funcţia de căpitan-nejucător al naţionalei de Fed Cup! Discuţia purtată cu FRT

Echipa de Fed Cup a României a rămas fără căpitanul-nejucăor, după ce Florin Segărceanu a demisionat de pe acest post.

Pentru această poziţie, cei de la Federaţia Română de Tenis s-au gândit la Daniel Dobre, actual director tehnic în cadrul FRT.

Daniel Dobre a dezvăluit că discuţiile nu au avansat cu oficialii din cadrul Federaţiei, pentru a prelua funcţia de căpitan-nejucător, care a fost preluată pentru moment de Monica Niculescu, jucătoare care se află încă în activitate.

daniel dobre

,,A fost o discuție și cam atât, n-am mers mai departe. N-am vrut să încurc pentru că nu mai sunt în fenomen. Dacă ești căpitan nejucător la Fed Cup, trebuie să mergi după fete, să le vezi, mie nu-mi plac lucrurile cu jumătate de măsură.

Așa cum ți-am spus, a fost doar o discuție, nu știu ce s-a hotărât mai departe. Consiliul Director al FRT va decide cine va conduce echipa.

Eu nu am timpul necesar pentru că sunt implicat în proiectul meu, la baza Voinicelul (n.r. – în sectorul 3 din București), unde am foarte mulți elevi talentați. După pandemie au venit foarte mulți copii la tenis, chiar sunt terenurile pline.“, a declarat Daniel Dobre, pentru Digisport.

România va juca pe data de 16 şi 17 aprilie în compania Italiei, în barajul de Fed Cup, noua Billie Jean King Cup.

segarceanu 1

Citeşte şi Jucătoare importante s-au retras de la Miami Open! Cu ce tenismene se va lupta Simona Halep pentru câştigarea turneului

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare