RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

De ce a plecat Bergodi de la Craiova, de fapt! ,,Sunt aici fizic, dar inima şi sufletul sunt acolo”

Universitatea Craiova şi Cristiano Bergodi au anunţat pe data de 9 noiembrie că vor înceta colaborarea.


Antrenorul şi-a anunţat intenţia de a demisiona de la Craiova în urma înfrângerii de pe teren propriu cu Chindia Târgovişte, scor 0-1. După ce Bergodi s-a despărţit oficial de olteni, şefii clubului au anunţat că Papură se va ocupa de echipă.

La o săptămână după ce s-a produs ruptura, oficialul celor de la Craiova, Marcel Popescu, spune de ce a ales să demisioneze Cristiano Bergodi, de fapt. Popescu spune că problemele de sănatate ale mai antrenorului l-au determinat pe acesta să ia decizia de a nu mai continua la Craiova.

marcel popescu

Oficialul de la Craiova mai spune că gândurile lui Bergodi erau numai către familia din Italia şi simţea că în România nu este prezent decât fizic, iar emoţional era cu gândul doar la familia din Italia.

Aici nu s-a întâmplat nimic. La el în familie s-au întâmplat lucruri pe care fără acordul lui nu pot să le spun. Lucruri care trebuie să aibă o decență minimă. Problemele care l-au măcinat în ultimul timp pe Cristiano. E vorba de mama lui.

cristiano-bergodi-universitatea-craiova

Aș vrea să spun un singur lucru. Aici nu trebuie să fim lacrimogeni sau să încercăm să intrăm în sufletele oamenilor. A avut un accident, este la pat, a vrut să îl vadă. Dacă pleca două săptămâni, intră în carantină. Când se întorcea nu putea să intre aici. O serie întreagă de probleme. Gândul era acolo.

Își pierduse tatăl la sfârșitul lui februarie – martie, îl apăsa teribil. Ne-a spus: Eu nu mai pot, degeaba sunt aici fizic, dacă sufletul și inima mea sunt acolo. Era o neîmplinire. A considerat că este mai bine să plece pentru că era prezent doar fizic”, a mai declarat Marcel Popescu pentru Pro X.

În acest sezon, cu Bergodi pe bancă, Universitatea Craiova a reşit să aibă 7 victorii consecutive în campionat. În total, antrenorul a reuşit să câştige 8 meciuri la echipa din Bănie, iar pe 2 le-a pierdut. După ultimul eşec şi-a anunţat şi demisia de la club.

Craiova este în continuare în fruntea clasamentului, la egalitate de puncte cu FCSB, ambele formaţii având câte 24 de puncte, după 10 etape disputate.

Citeşte şi Slab să fii, noroc să ai! România, speranţe pentru urna a doua valorică

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare