RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

DDB îl ”urechează” pe Contra: ”Ce faci, ne bagi în faliment?”

Cosmin Contra (44 ani) a anunțat că vrea să plece de la Dinamo, iar fanii din DDB îl ”urechează” pe ”Guriță”.

Antrenorul roș-albilor s-a săturat de situația dificilă în care se află formația din Ștefan cel Mare, iar, recent, a declarat că ”experienţele din România se termină cu acest proiect”.

Pablo Cortacero vrea ca tehnicianul să plece de la Dinamo, decizie în urma căreia conducerea bucureștenilor va fi nevoită să scoată din buzunar suma de 300.000 de euro, bani care provin din clauza de reziliere pe care Contra a avut-o în contract.

Andrei Gerea, fostul ministru al Economiei și al Energiei și membru marcant al DDB, a reacționat după ultimele declarații făcute atât de spanioli, cât și de Contra.

Acesta este de părere că suma pe care Dinamo trebuie să i-o plătească lui ”Guriță” poate băga clubul în faliment.

”Sperăm ca domnul Contra să continue. Nu am discutat despre o schimbare de antrenor. Noi i-am cerut să dreagă busuiocul, pentru că și el are o parte de vină prin creditul acordat acestor spanioli, unor așa-ziși investitori.

El a garantat pentru ei, fără să-i caute foarte mult. A mers pe mâna lor. El, dacă pleacă, vrea bani. I-am spus să continue măcar o perioadă, să echilibreze echipa, s-o facă să câștige.

Dacă cere bani, clubul poate să intre în faliment. Dacă jucătorii se iau după el și cer și ei bani, clubul iar intră în faliment.

A zis domnul Cortacero că-l dă afară pe Contra? În primul rând, există un Consiliu de Administrație, un președinte nou-ales (n.r. – Constantin Eftimescu).

El să vândă acțiunile DDB-ului, în primul rând, și să nu mai calce în România! Și-a bătut joc de istoria acestui club, de oamenii pe care i-a adus în România! Nu are dreptul să mai vorbească despre Dinamo.

Să delege pe cineva, să vină aici și să ne vândă acțiunile. Dacă domnul Cortacero crede că mai poate prosti pe cineva, se înșală. Dacă el crede că poate să vină și să desființeze CA fără să aducă vreun euro, o să aibă mari surprize.

Nu o să mai poată conduce acest club așa cum crede el. Îl așteptăm la aeroport. Să vedem ce se va întâmpla, pentru că atmosfera în rândul suporterilor e foarte tensionată. Pe acest om ori îl dai pe mâna poliției, ori îl faci să plece.”, a declarat Andrei Gerea pentru Digi Sport.

Citește și ”Briliantul” stă departe de probleme! ”Ofertă de la Dinamo? Pas!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare