Darren Cahill, sursă de încredere pentru Simona Halep! “Este un mare plus”

Simona Halep s-a reunit cu Darren Cahill în Australia, la Adelaide. Românca este extrem de optimistă în privința colaborării cu antrenorul australian și a precizat că abordează noul sezon cu mai multă încredere. 

Halep (28 de ani, locul 3 WTA) a ales să nu joace în prima serie de turnee din 2020 (Auckland, Shenzhen și Brisbane). Turneul de categorie Premier de la Adelaide este programat în perioada 12-18 ianuarie și oferă premii totale de 782.900 de dolari.

Simona a reluat colaborarea cu Darren Cahill înainte de începerea acestui sezon și s-a pregătit la Adelaide timp de mai multe zile. Sub îndrumarea australianului, Halep a câștigat primul trofeu de Mare Șlem din carieră (Roland Garros 2018) și a etalat cel mai bun joc al ei.

View this post on Instagram

Happy to be back in Adelaide ☺️

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on

Faptul că îl am, din nou, pe Darren Cahill lângă mine este un mare plus. Și anul trecut am ținut legătura permanent, dar este important că îl am din nou lângă mine. Îmi dă multă încredere și sunt mai puțin stresată când știu că este cu mine“, a spus Simona Halep într-un interviu la Adelaide.

CITEȘTE ȘI -> VIDEO | Halep trage tare la antrenamente! „Își găsește echilibrul”