Darren Cahill explică de ce turneele de tenis nu vor putea fi reluate prea curând

darren-cahill

Darren Cahill consideră că va fi extrem de greu ca turneele de tenis să se reia dacă nivelul restricțiilor de deplasare la nivel mondial vor rămâne neschimbate.

Antrenorul Simonei Halep este de părere că vom mai vedea tenis în acest an doar dacă autoritățile decid să reducă restricțiile de circulație astfel încât sportivii să nu fie nevoiți să stea 14 zile în carantină de fiecare dată când merg la un turneu sau când revin acasă.

„Cei de la ATP și WTA lucrează din greu pentru a face asta (revenirea la normal). Acest sport depinde de deciziile guvernelor din întreaga lume. Va fi nevoie de relaxarea restricțiilor de călătorie. Dacă vor rămâne cele din prezent, este imposibil pentru jucători să sosească din toate părțile la un turneu.

Dacă se va reveni la Cincinnati, apoi pentru US Open, va fi nevoie de o perioadă de 14 zile de carantină. Apoi după 3-4 săptămâni fiecare va reveni în țara lui sau la alt turneu și va fi nevoit să intre din nou în carantină. Trebuie să se renunțe la multe restricții pentru ca tenisul să revină. Toată lumea lucrează din greu, inclusiv organizatorii turneelor de Grand Slam, pentru a face posibilă revenirea. Să le ținem pumnii! Sper să vedem tenis în 2020”, a mai afirmat Darren Cahill, potrivit Digi Sport.

Citește și • Simona Halep nu a acceptat să trădeze România: „Nici nu a vrut să audă!”