Dănuț Lupu surprinde pe toată lumea: “Eu chiar îmi doresc să revină Cortacero la echipă!”

Atmosfera de la Dinamo este una extrem de tensionată în aceste momente, iar scandalul cu cocaina în care este implicat francezul Magaye Gueye a agitat și mai mult apele în tabăra “câinilor”!

Fanii „câinilor” se luptă de mai multe luni să țină clubul în viață, plătind mai multe datorii ale clubului, dar și prime de joc și cazare pentru echipa lor de suflet. După ce a promis în mai multe rânduri că va rezolva situația și că toți angajații clubului își vor primi banii, Cortacero nu s-a ținut de cuvânt, iar datoriile au crescut de la zi la zi.

Dispărut de mai multă vreme din preajma echipei, acționarul majoritar al “alb-roșilor” a transmis din nou că situația se va rezolva. În ciuda tuturor minciunilor, Cortacero încă mai este așteptat în Ștefan cel Mare să pună la punct lucrurile și clubul să revină la normalitate. Fostul mijlocaș al lui Dinamo, Dănuț Lupu, a mărturisit că își dorește ca ibericul să se întoarcă în România și să clarifice lucrurile.

danut lupu 1

O să rămână surprinsă lumea, eu chiar îmi doresc să revină acest individ, Cortacero, și să facă ce trebuie. Eu nu cred că suporterii pot susține această situație. Trebuie să vină și să lămurească această situație, e o situație foarte critică.

Citește și Magaye Gueye, pus la colț de un fost căpitan al lui Dinamo: „Trebuia educat și trimis acasă!”

(n.r. despre Magaye Gueye) Nu cred că avea nevoie Dinamo de acest lucru, dar în afara terenului, în timpul liber faci ce vrei. Nu cred că are vreo vină clubul, nu poți păzi 25-30 de jucători. Eu cred că s-a greșit când a fost adus. Eu știu că se face o vizită medicală, știu că se fac anumite analize când iei un jucător. A venit într-o perioadă în care nu cred că mai contau analizele prea mult. 

Dinamo nu avea nevoie de așa ceva în acest moment. Nu trebuia ținut după primul episod. La Dinamo au fost aduși oameni legitimați la fotbal, nicidecum fotbaliști. Nu am nimic cu ei, dar nu sunt fotbaliști. Cei care au făcut transferurile trebuie trași la răspundere, așa mi se pare normal!”, a spus Dănuț Lupu, potrivit Pro X.

Citește și „Negoiță bătuse palma cu un grec pentru 6 milioane de euro!” Afacerea care putea schimba datele problemei la Dinamo