Dănuț Lupu sare la gâtul conducerii lui Dinamo! “Au adus mai mult prieteni cu fotbaliștii!”

Dănuț Lupu, fostul jucător legendar din Ștefan Cel Mare sare la gâtul conducerii lui Dinamo.

Formația condusă de Gigi Mulțescu a fost învinsă de ultima clasată, Poli Iași, scor, 0-1.

Dănuț Lupu, fostul jucător al “câinilor” spune că nu i se poate reproșa nimic lui Gigi Mulțescu după eșecul din Copou, acesta îi consideră vinovați pe oficialii clubului din Ștefan Cel Mare pentru transferurile făcute.

lupu 2

Fostul mijlocaș al lui Dinamo, Dănuț Lupu nu crede formația condusă de Gigi Mulțescu va retrograda dar nu vede ca suporterii acționari ai clubului să aibe puterea financiară să strângă banii pentru obținerea licenței.

„Nu putem să îi reproșăm nimic lui nea Gigi Mulțescu, abia a avut 3-4 zile cu jucătorii. Niciun antrenor nu poate să facă minuni în 3-4 zile. Mi se pare că sunt în urmă cu pregătirea fizică și nu practică vreun joc care să ne dea speranțe. Totuși, cred că nea Gigi o s-o scoată la capăt. E un atrenor bun, cu experiență foarte mare. 

Multescu

Nu sunt supărat pe jucătorii care au fost transferați recent. Aș fi fost supărat dacă aș fi contribuit la aducerea lor. Dar, cum nu am nicio vină, ar trebui să răspundă cei care i-au adus. În ultimii doi ani, s-au adus mai mult prieteni cu fotbaliștii, nicidecum fotbaliști.

IasiDinamo4

Nu mă gândesc la retrogradare. Nici nu vreau. Mi-e greu să mă gândesc la asta. Am încredere în nea Gigi Mulțescu, în Paul Anton. Sper că va reuși să îi strângă pe jucători lângă el. Nici nu vreau să mă gândesc la retrogradare.

program-ddb

 Oricum, mai mult decât de retrogradare mi-e frică de faptul că suporterii nu vor reuși să ducă la bun sfârșit ceea ce și-au propus. Vin alte datorii din urmă și trebuie plătite și acelea. E foarte greu” a declarat Dănuț Lupu pentru PRO X.

În acest moment, Dinamo se află pe locul 14 în Liga 1, cu 27 de puncte acumulate în cele 28 de partide disputate până acum în campionat.

Citește și Nemulţumiri în rândul suporterilor din programul DDB, după Iaşi – Dinamo, 1-0: ,,Apar oportunişti care vând iluzii”