Daniel Stanciu, atac FRONTAL la adresa lui Adrian Porumboiu: ”Probabil nu avea ochelarii și era după un șpriț!”

CFR și Gaz Metan au oferit un meci de zile mari în Gruia. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, iar după meci a început un mare război din cauza unui penalty ratat de Culio în prelungiri. Adrian Porumboiu și Daniel Stanciu s-au atacat reciproc prin replici care mai de care mai acide.

Schimbul de replici dintre directorul sportiv de la CFR și Porumboiu a început după declarația pe care fostul mare arbitru a făcut-o după meci.

”Este o fază clasică de simulare. Acela folosește un truc, trișează, iar fundașul nu are ce sa facă. Trebuia dată simulare. Nu am niciun fel de dubiu. Norocul lui Petrescu că a ratat Culio”, a fost opinia lui Porumboiu la penalty-ul obținut de CFR. (VIDEO)

porumboiu

Vezi și VIDEO | CFR – Gaz Metan 2-2. Campioana a fost aproape de o REVENIRE SPECTACULOASĂ! Penalty RATAT în prelungiri

Daniel Stanciu i-a răspuns fostului arbitru acuzându-l pe acesta că nu a observat faza bine din cauza ochelarilor, că era după un pahar de băutură și că nici măcar nu a văzut meciul.

”Că mai intră un specialist sau altul, care probabil avea sau nu avea ochelarii sau era după un șpriț sau nu și nici măcar nu văzuse jocul și a spus că era simulare. Poate se poate face o discuție după 5-6 reluări cu Ioniță de penalty, dar dinamica jocului spune totul.Plus că nici cei de la Gaz nu au protestat și n-au contestat decizia arbitrului.” a declarat directorul sportiv de la CFR pentru DigiSport.

daniel stanciu 1

Fostul arbitru de 68 de ani nu s-a lăsat așteptat cu răspunsul așa că a fost extrem de dur în ceea ce a spus despre Stanciu. L-a acuzat pe acesta că este un pițifel, că nu se pricepe la arbitraj și că i-a luat Dumnezeu mințile.

Am făcut o glumă, că nu e nevoie de ochelari, era o fază atât de simplă, dar e comportamentul unui cățeluș, care la mine avea zgardă. Când îl plăteam, avea zgardă și nu zburda. Văd că cineva i-a luat zgarda și văd că se și pricepe, are și tupeu, chiar mă deranjează. A ajuns să se priceapă și la arbitraj. Chiar i-a luat Dumnezeu mințile. Pe unde a umblat și câte șuturi în fund a luat? La mine, l-am tratat ca pe o slujnică corectă, dar n-a fost deloc corect, nici măcar ca slujnică. Și acum își permite să discute de asemenea manieră de mine.

Eu nu permit la pițifelii ăștia care roiesc ei prin fotbal după un oscior. Probabil că așa le place lor acolo. Dar el e prea micuț, nici nu trebuia să-i dau importanță, dar am vrut să specific că acest om a fost cățeluș și prin curtea mea și e penibil. Vezi-ți, mă, de treaba ta, mă pițifelule! Să-și vadă de lungul nasului, că el e un fel din ăsta… S-a băgat pe sub masă, a luat și el niște firimituri“, a tunat Adrian Porumboiu la DigiSport.

Vezi și VIDEO | Poli Iași TRAGE TARE pentru play-off! Platini a adus toate cele 3 puncte moldovenilor!