CFR Cluj a câștigat ediția trecută a Ligii 1, însă nici până în acest moment nu s-au achitat primele jucătorilor. Daniel Stanciu a discutat în cadrul unei emisiuni despre situația de la formația din Ardeal.

Daniel Stanciu (44 ani), directorul sportiv de la CFR Cluj, a confrmat neînțelegerile din cadrul clubului și a explicat când își vor primi jucătorii primele sezonului trecut pentru campionat și participarea în cupele europene.

”S-a stabilit sezonul trecut ca primele să se primească după încasarea drepturilor de televizare şi participării în cupele europene, oarecum să relaxezi din punct de vedere financiar. Au fost stipulate prin acorduri între jucători şi conducere, însă au fost eşalonate pe mai multe luni. Din octombrie până în decembrie. S-a stabilit ca ele să fie plătite în decembrie. Urmează ca zilele viitoare să se achite la toată lumea pentru că aşa s-a stabilit la sfârşitul verii.

Citește și FOTO EXCLUSIV | ”Acolo vom juca inclusiv în Liga a 2-a!” Rapid se mută în Regie din retur

S-au adunat foarte multe cheltuieli în această perioadă. Cred că avem plăţi care sar de un milion, pentru că au venit foarte multe taxe, impozite, care trebuiesc plătite. Am plătit cantonamentul, deplasările.”  a declarat Daniel Stanciu pentru TelekomSport.

CFR Cluj este liderul la zi al Ligii 1 cu 40 de puncte obținute după 19 de etape. Campioana României a pierdut un singur meci până acum, 1-2 pe teren propriu, și a înregistrat 11 victorii și 7 remize. Următoarea deplasare este la Ovidiu, unde vor întâlni singura echipă care i-a învins în acest sezon, Viitorul lui Gică Hagi.

Citește și Petrolul a anunțat unde face cantonamentul de iarnă! Primele două adversare din meciurile amicale