Cum vrea să ajungă Daniel Opriţa cu Steaua în Liga 1! Pe cine are ca model tehnicianul de la CSA

Daniel Oprița

Daniel Opriţa vrea să ajungă cu echipa Steaua până în Liga 1, iar pentru a atinge acest obiectiv trebuie mai întâi să promoveze din Liga a 3-a, acolo unde se luptă la promovare cu rivalii de la FCSB II.

Pentru a ajunge cu Steaua în Liga 1, antrenorul Daniel Opriţa studiază încontinuu şi se insiră de la doi mari antrenori ai Europei în acest moment.

csa steaua vs fcsb 2

Antrenorul ,,militarilor” a mărturisit că se inspiră foarte mult de la tehnicienii momentului în fotbal, anume Diego Simeone şi Jurgen Klopp.

,,Îmi place Simeone pentru organizarea lui şi ceea ce a făcut cu Atletico. Dacă e să-mi placă un antrenor care să facă spectacol, atunci e vorba despre Klopp. Eu aş vrea să le combin ambele stiluri.”, a declarat Daniel Opriţa, pentru Steaua TV.

oprita scaled

Tehnicianul Stelei se arată foarte încrezător în şansele echipei pe vcare o antrenează de a ajunge pe prima scenă a fotbalului din România.

,,Ne dorim cu toţii să ajungem la Liga 1, iar eu am încredere în ei că o să facă faţă câţi mai mulţi din această echipă.”, a mai precizat Daniel Opriţa.

csa steaua

În acest moment, Steaua este lider în Seria a 4 a Ligii a 3-a, cu 36 de puncte acumulate din 14 partide disputate. Rivala FCSB II se află pe poziţia secundă, cu 34 de puncte.

fcsb 2 vs csa steaua

Citeşte şi Gigi Becali, un pas în spate în războiul cu CSA! ”Mi-a spus: ”Steaua este altceva, brandul e mare, nu pot să fac ce vreau eu”