Daniel Niculae vrea la Rapid gloria de altădată! Ce nume importante din fotbal cheamă în Giuleşti

Astra Giurgiu's Romanian forward Daniel Niculae attends a press conference on February 22, 2017, in Genk, on the eve of the UEFA Europa League football match between FC Astra Giurgiu and Genk.,Image: 321892039, License: Rights-managed, Restrictions: Belgium OUT, Model Release: no

Daniel Niculae, fost jucător în Giuleşti, a revenit la Rapid pe o funcţie de conducere şi speră doar la lucruri bune de când a semnat din nou cu echipa lui Angelescu.

De la revenirea sa oficială, Rapid a reuşit să câştige meciul de debut în play-off-ul din Liga a 2-a, contra celor de la Csikszereda, scor 1-0, şi a ajuns astffel pe primul loc.

rapid 3

Ajuns preşedinte în Giuleşti, Daniel Niculae deja o vede pe Rapid promovată în Liga 1 la finalul sezonului, iar pentru asta a pregătit deja o strategie.

Acesta vrea să aducă în conducerea Rapidului persoane care au mai activat în trecut la club şi care ştu cu ce se mânâncă fotbalul.

DanielNiculae1

Niculae vrea să-i readucă la Rapid pe Grigore Sichitiu, Marius Măldărășanu și Gabi Răduță, după cum anunţă cei de la ProSport.

Grigore Sichitiu este unul din conducătorii experimentaţi ai fotbalului românesc. În sezonul 1998/1999, când Rapid a luat titlul cu Lucescu pe bancă, acesta a fost unul dintre oamenii cei mai importanţi din conducerea clubului. Retras de câţiva ani din fotbal, acesta i-ar fi transmis lui Daniel Niculae că îl va ajuta, însă nu în mod oficial deocamdată, pentru că ar dori mai întâi să vadă dacă fostul fotbalis are autoritate deplină în Giuleşti.

GrigoreSichitiu

Marius Măldărăşanu ar fi dorit la Rapid pentru a pregăti echipa secundă a clubului, însă în acest moment de pregătirea satelitului din Liga a 3-a se ocupă Ovidiu Burcă, tehnician de care se va despărţi clubul giuleştean, cel mai probabil. În prezent, Măldărăşanu este liber de contract, ultima echipă antrenată fiind Metaloglobus.

maldarasanu

Gabi Răduţă, cel care a excelat la nivel de copii şi juniori cât a condus centrul de la Dinamo, este chemat şi el în Giuleşti. Daniel Niculae are în plan ca pe viitor Rapidul să se bazeze pe jucătorii din propria pepinieră, iar Răduţă ar fi mul potrivit penru asta.

Gabi Raduta

În viitor, la Rapid ar mai putea reveni şi fostul căpitan al echipei din Giuleşti, Vasile Maftei, care în acest moment este antrenor secund la FC Voluntari.

maftei rapid

Citeşte şi Daniel Niculae, primele concluzii după ce Rapid a urcat pe primul loc: “Vom avea șanse mari să promovăm!”