RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Daniel Ghiță, revoltat de comportamentul unor români! „Când se termină Loft, Nuba, tot acasă ajungeți, la sarmale și fasole”

Luptătorul de kickboxing Daniel Ghiță este scandalizat de atitudinea românilor care petrec în cluburile de fițe de pe litoral, pe fondul pandemiei de coronavirus. Ghiță i-a îndemnat pe toți să dea dovadă de modestie și să-i ajute pe cei săraci.

Weekendul trecut, poliția a dat mai multe amenzi la clubul Loft din Mamaia, unde a fost organizată o petrecere la care au participat mai mult de 500 de persoane.

Fără fițe și fală! Când se termină Loft, Nuba, etc , tot acasă ajungeți la sarmale și fasole! Fomistele și duamnele care atârnă pe la mese, vezi Doamne dau de un “Făt Frumos “ cu bani să le salveze din sărăcie și mizerie, vă rog, luați o pauză sau de muncă ați auzit?

Am Audi A8, am și smart, dar îmi place și Dacia! Ce aveți cu harfele astea de vedete, fomiștilor? Dacă nu îmi cumpăr Porsche, nu postez de la club, gata nu ești om de valoare?

M-am săturat să văd fală, fițe, show și prostie peste tot. Fiți modești și buni cu suflet față de oameni… ajutați-i pe cei săraci, și nu puneți preț pe materialism„, este mesajul postat de către Daniel Ghiță pe Facebook.

Noi suntem saraci…nu avem bani de fițe și litoral! Așa , ca suntem la țară, cu piscina gonflabila, așa ca șmecherii!…

Publicată de Daniel Ghita pe Luni, 20 iulie 2020

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare