Daniel Chiriță știe de ce nu a promovat Petrolul: ”Din cauza asta s-a ratat obiectivul 3 ani la rând”

Fostul fotbalist al Petrolului, Daniel Chiriță, a vorbit despre situația lupilor galbeni și a explicat care sunt motivele pentru care echipa nu reușește să promoveze în Liga 1!

Formația de pe Ilie Oană a ratat și în acest an principalul obiectiv stabilit la începutul sezonului, și anume promovarea pe prima scenă a fotbalului românesc, astfel că în acest moment se luptă pentru o clasare cât mai sus la finalul acestei ediții de Liga a 2-a. Petrolul ocupă în acest moment prima poziție în grupa B din play-out-ul eșalonului secund.

Daniel Chiriță a analizat situația de la formația prahoveană și este de părere că organizarea deficitară a făcut ca Petrolul să nu reușească mai mult în ultimele sezoane. Fostul fundaș a mărturisit că deși echipa dispune de buget, lipsa de continuitate din punct de vedere al antrenorilor, dar și al jucătorilor, a făcut ca “lupii galbeni” să rateze promovarea trei ani la rând.

petrolul- chirita

”S-au făcut multe greşeli la Petrolul. Cu toate că au un buget şi finanţatori. Sunt cu banii la zi şi totul e o organizare superbă. Nu ştiu dacă unele echipe din Liga 1 au condiţiile de acolo. În schimb s-au făcut multe greşeli, s-au schimbat antrenori şi jucători.

Şi este greu să faci performanţă când nu ai continuitate. Şi s-a văzut, din cauza asta au ratat promovarea trei ani la rând.”, a declarat Daniel Chiriţă, potrivit Look Sport.

Fostul apărător central, Daniel Chiriţă, a evoluat pentru Petrolul Ploieşti între anii 1992 şi 1998, 2009-2010 şi 2016-2017. De-a lungul carierei sale, Chiriţă a mai jucat pentru Universitatea Craiova, Rapid Bucureşti, FC Naţional, Zenit, Şahtior Donetsk, Metalist Harkov sau UTA Arad.

Citește și Reacția lui Măldărășanu, după ce numele său a fost vehiculat ca posibil antrenor al Petrolului!