Astăzi, 6 martie, a avut loc tragerea la sorți a semifinalelor Cupei României. Astra Giurgiu va juca împotriva celor de la CFR Cluj.

Președintele Astrei, Dani Coman, este de părere că CFR va fi un adversar dificil: ”În această fază a competiţiei, oricare dintre adversari era foarte greu de bătut. Întâlnim CFR-ul, o echipă cu jucători de mare experienţă, care au câştigat trofee, dar ne bucură acest lucru, suntem pe un drum ascendent, ne dorim să rămânem cât mai mult pe acest drum, să nu pierdem.” a declarat Dani Coman pentru Telekom Sport.

Președintele Astrei a mai menționat faptul că Astra își dorește să câștige un trofeu în acest sezon: ”Cel mai important la fotbal este meciul următor, aşa că ne focusăm toată energia pentru meciul pe care îl vom disputa la Craiova. Suntem angrenaţi în două competiţii diferite, ambele sunt importante pentru noi, ştim ce înseamnă să ridici un trofeu deasupra  capului, ne dorim acest lucru şi în acest an competiţional, de aceea vom trata cu maximă seriozitate atât Cupa cât şi campionatul.” 

Cealaltă semifinală se va disputa între Universitatea Craiova și Viitorul Constanța.

Meciurile tur din semifinalele Cupei României vor avea loc în perioada 2-4 aprilie, iar partidele retur în perioada 23-25 aprilie. Finala este programată pe 2 iunie.