Revenit la Dinamo, în funcția de director sportiv, Ionel Dănciulescu le-a transmis un mesaj clar jucătorilor: trebuie să arate că merită să joace la echipa din „Ștefan cel Mare”. 

Ionel Dănciulescu s-a postat ferm de partea lui Rednic. De altfel, tehnicianul dinamovist a insistat pentru revenirea fostului atacant la Dinamo.

„Mircea Rednic este omul potrivit pentru tot ce înseamnă Dinamo. Parcursul echipei are sincope peste că este foarte greu să schimbi tot ce e rău într-o perioadă scurtă când ai preluat echipa de la altcineva, din mers. Lucrurile se repară în timp, nu de azi pe mâine. Toată lumea se leagă de nea Mircea, dar și jucătorii trebuie să facă niște schimbări”, a spus Dănciulescu, pentru gsp.ro.

Dănciulescu le cere fotbaliștilor să-și schimbe atitudinea.

„Nu vreau să creadă că m-am întors la Dinamo și mă pun direct cu gura pe ei, dar ei trebuie să demonstreze că merită să joace la acest mare club al României. Să fim serioși, dacă ești bun nu e nimeni nebun să te dea afară. Eu știu că ei pot să facă asta pentru că au calitate, au demonstrat-o în atâtea meciuri. Părerea mea e că acum este doar un blocaj prelungit și nu o lipsă de valoare. Acum e momentul să se vadă bărbăția adevărată!”, a adăugat Dănciulescu.

CITEȘTE și Dănciulescu s-a întors la Dinamo de ziua lui! Ce funcție va ocupa. Primele declarații