Dănciulescu: “Sunt debusolat, nici eu nu văd soluția!” Ce spune de Neagoe

Situația la Dinamo este una foarte grea, echipa a ratat iar play-off-ul, iar Ionel Dănciulescu e cu moralul la pământ după ce și fanii au făcut scandal.

“În acest moment, Eugen Neagoe este antrenorul. Nici eu nu văd soluția acestei crize! Sunt foarte afectat, debusolat și dezamăgit. S-au acumulat frustrări, sunt de acord în mare măsură. Dinamo a trăit și prin spiritul acestor fani, dar nu sunt de acord cu ce au făcut în fața hotelului.

Azi ne-au spus civilizat punctul lor de vedere. De obicei, eu nu fug de perioadele grele și încerc să fiu util. Sper ca până la urmă să existe o rezolvare. Nu e corect nici față de Neagoe! Știu că este un antrenor foarte, foarte bun”, a spus Dănciulescu, la Digi Sport.

 

„Nu se pune problema să renunț la Dinamo. Am vorbit și cu Bogdan Bălănescu, și cu toți ceilalți. Ei au plecat la club, eu am rămas să îmi mai rezolv unele treburi. Nu știu când va avea loc conferința de prezentare, o să vedem în zilele următoare. Eu vreau să antrenez Dinamo, acesta e lucrul cel mai important. Deocamdată, nu pot să dau mai multe detalii”, a spus Neagoe, pentru Fanatik.

Spynews.ro