Ionel Dănciulescu face un apel la realism din partea suporterilor dinamoviști. Directorul general al lui Dinamo consideră că formația din Ştefan cel Mare nu are forța să se lupte pentru câștigarea titlului în sezonul următor de Liga 1.

În actuala stagiune, ‘Câinii roșii’ au ratat prezența în play-off, dar sunt liderii clasamentului în play-out, cu un avans de șase puncte față de FC Botoșani. În runda următoare, Dinamo joacă în deplasare cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, luni, 30 aprilie.

Mergem la Sfântu Gheorghe să câştigăm, suntem într-o formă bună, e adevarat, în play-out. Nu e onorant pentru numnele şi brandul Dinamo, dar nu avem ce să facem. Avem şi un câştig din acest play-out, am încercat să dăm credit jucătorilor tineri, talentaţi şi până acum în mare parte au confirmat. Sperăm să mergem în aceeaşi direcţie şi sezonul viitor să avem o echipă cât mai competitivă pentru a reuşi să facem într-o oarecare masură performanţă. Dar eu cred că pentru sezonul viitor, trebuie să fim realişti, nu ştiu dacă ne vom bate la campionat, dar atât timp cât eu şi Florin vom fi aici, cu siguranţă vom face tot ce depinde de noi ca Dinamo să fie acolo, în fruntea campionatului, cât putem„, a spus Dănciulescu pentru Telekom Sport.

Dinamo București, club fondat în 1948, are în palmares 18 titluri naționale. Ultima oară când Dinamo a câștigat campionatul a fost în sezonul 2006-2007.