Dănciulescu, după coșmarul cu Viitorul: “Mă rugam să se termine mai repede”

ionel-danciulescu-dinamo

Dinamo a fost umilită de Viitorul, a pierdut clar, scor 0-5, iar Ionel Dănciulescu a povestit cum a trăit meciul de coșmar de la Ovidiu.

“Nu avem nimic de făcut decât să schimbăm fața a tot ce s-a întâmplat aseară. Aștept o tresărire de orgoliu, o altă atitudine a jucătorilor. Nu poți să spui despre Filip Mrjlak că nu e jucător bun. Are o istorie în spate, a jucat bine pe unde a fost. La golul doi echipa a căzut mental. Dacă vrei să mă crezi, mă rugam să se termine mai repede meciul. Aveam sentimentul că nu se mai termină coșmarul care a fost aseară”, a spus Ionel Dănciulescu, la Digi Sport.

Fostul atacant a încercat să le găsească scuze fanilor după ce suporterii au făcut scandal cu Viitorul.

“Eu am spus-o de fiecare dată. Fără suportul lor nu vom realiza absolut nimic. Când ai propriul public ostil, e greu. Noi ne-am întâlnit cu o parte a galeriei. Ei ne-au spus că vor să vadă o altă atitudine a echipei, o altă implicare. Cu mare parte a galeriei nu ne-am întâlnit. Trebuie să spunem și asta. Nu era plăcut atunci când propria galerie nu era alături de tine și nu erai susținut. Echipa a căzut și din punct de vedere mental, ca urmare a tot ce s-a întâmplat. Și astăzi am avut discuți la Săftica, duminică trebuie să avem o altă partitură. Nu e confortabil nici pentru ei să pierzi în maniera cu care am făcut-o aseară”, a mai afirmat Dănciulescu.

Spynews.ro