Ionel Dănciulescu, cerut cu insistență la Dinamo: “Lucrurile sunt scăpate de sub control și timpul trece!”

Fostul mare atacant al “câinilor”, Ionel Dănciulescu, este cerut la echipă de către un fost conducător al clubului!

După ce actualul antrenor al lui Dinamo, Dușan Uhrin Jr., se pare că l-a contactat pe Dănciulescu în vederea revenirii lângă echipă, acum, varianta “Danciu” este cerută și de Florin Prunea. Fostul goalkeeper consideră că vestiarul “câinilor” are nevoie de un om precum fostul decar al “alb-roșilor” și consideră că aducerea sa ar trebui să reprezinte o prioritate pentru club, ținând cont de situația din momentul de față a formației din Ștefan cel Mare.

prunea-danciulescu

„Eu am spus de foarte mult timp. Aici nu e nevoie de liniște. Aici e război acum, e care pe care. Se joacă un play-out atipic, nu mai e tur-retur. Și la ce meciuri are Dinamo, nu trebuie să fie liniște, trebuie să fie război. Dinamo trebuie să joace fotbal. Are și ghinionul procentul lui. Aici lucrurile sunt scăpate de sub control. Acolo e un sat fără câini și merge totul așa din inerție. Echipa asta dă impresia că își dă ultimele suflări. Nu se poate să joci de maniera asta. Acum te gândești că ar fi bun și locul de baraj, dar lucrurile sunt scăpate de sub control.

E clar că acolo trebuie un conducător. Poate să fie Danciu, el cunoaște foarte bine și jucătorii, dar el a fost îndepărtat. Nu trecea zi în care Bălănescu și Negoiță să nu îmi zică «Dă-l afară, dă-l afară!». Eu am vorbit și cu o parte dintre suporteri: «Domn’le, aduceți-l înapoi!». Trebuie făcut ceva. Nu pot să îmi dau seama de ce nu pot să îl aducă. Acest lucru pot să vă răspundă Anghel și cine mai e pe acolo. Eu cred că Dinamo are nevoie de un om în vestiar. E clar că lucrurile sunt scăpate de sub control și timpul trece.

Pentru mine mai greu e faptul că antrenorul schimbă sistemul în ultimele 10 minute, nu a avut de ales, dar Dinamo în toată istoria ei nu a jucat cu «focul la ei». Eu nu am văzut tniciodată să introduci fundași centrali în față. Asta arată faptul că lotul este unul subțire atât din punct de vedere valoric, cât și numeric. Eu cred că sunt oameni care pot să vină și să strângă rândurile la Dinamo și unul dintre ei este Danciu”, a spus Florin Prunea, potrivit Digi Sport.

Citește și Uhrin îl vrea înapoi pe Ionel Dănciulescu! Ce condiție pune “Danciu” pentru a reveni în Ștefan cel Mare