RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Dănciulescu a fost ofertat de Rapid! „Mi-e destul de greu”

Ionel Dănciulescu și-a încheiat contractul cu Dinamo, după preluarea clubului de către investitorii spanioli. Fostul director sportiv al ‘câinilor roșii’ a dezvăluit că a fost ofertat de Rapid, dar a refuzat.

Dănciulescu (43 de ani) ocupa această funcție la Dinamo din decembrie 2018.

Fostul atacant a subliniat că îi este greu să lucreze la o rivală a ‘roș-albilor’.

La FCSB nu m-aș vedea. Am prea mare respect pentru ceea ce a reprezentat Dinamo pentru mine și e greu. Am mai avut o ofertă la fel de tentantă de la o persoană la care țin foarte mult, i-am mulțumit, dar mi-e destul de greu. Da, de la o echipă importantă.

Da, de Rapid, după ce am plecat de la Dinamo. Dar e complicat, e greu, cu toate că e o persoană la care țin foarte mult, îl respect enorm, dar mi-e greu. Era pe o funcție de președinte. A fost o discuție amicală de vreo 4-5 minute.

În fotbalul românesc și în societatea românească, respect și recunoștință nu prea mai găsești pe nicăieri. În fotbal și peste tot se practică chestia asta de nași, de fini, de rudenie, de prietenie. Valoarea profesională nu prea mai contează în niciun domeniu. Eu așa văd lucrurile„, a spus Ionel Dănciulescu la DigiSport.

Rapid, echipă care a ratat promovarea în Liga 1, a rămas fără președinte, după plecarea lui Ovidiu Burcă, dar și a lui Daniel Pancu.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare