Dan Savenco, povești savuroase din “carantină”! Întâmplări inedite cu dinamovistul devenit agent de poliție în această perioadă

dan-savenco-dinamo-handbal

Handbalistul este angajat al Ministerului de Interne și în contextul în care activitatea sportivă este oprită pentru moment, acesta a fost solicitat să contibuie la munca de teren. 

Savenco și-a luat rolul în serios chiar dacă a fost destul de indulgent cu cei care au încercat să fenteze legea.

“De la bun început, vă spun că eu sunt de fel un om tare liniștit, înțelegător. Amenzi n-am dat încă. Am obraz, n-aș putea s-o fac, fiindcă e ca și cum le-aș da peste nas oamenilor. Și celor alături de care lucrez, și celor care, probabil, că nu au atât de mulți bani ca să achite penalitățile. Știu că viața e grea, și mama are pensie mică, așa că am încercat să le explic tuturor cu frumosul”, a povestit sportivul pentru Libertatea.

Foto: Libertatea

Căpitanul dinamoviștilor s-a lovit de câteva cazuri care l-au lăsat efectiv cu gura căscată.

“Am oprit o domnișoară, mi-a spus că vine din Militari și se duce la Obor că acolo sunt cele mai bune ridichi! Serios? Și pe ce ton a spus-o. Dacă ar fi oameni bătrâni, care s-au obișnuit să cumpere doar dintr-un loc anume, poate ai înțelege, dar sunt tineri puși pe caterincă. 

Iar cei care nu fac jogging își scot câinii la plimbare. Eu nu vedeam atâția înainte. Mă gândesc acum, le-or da și cățeilor măcar o cană de apă?! Nu de alta, dar le-au dat kilometrajul peste cap!”,  a adăugat Savenco.

CITEȘTE ȘI –>> Mesajul lui Gheorghe Mustață care va inflama și mai mult spiritele: “Am această ambiție, să fim primii pe noul stadion”

Spynews.ro