Dan Petrescu, antrenorul formației CFR Cluj, s-a declarat extrem de dezamăgit de faptul că echipa sa a fost egalată din nou în minutele de prelungiri de FCSB. După 1-1 pe Arena Națională, în etapa a șaptea din play-off-ul Ligii 1, Petrescu nu acordă multe șanse pentru câștigarea campionatului de către clujeni.

Acum, la cald, e foarte greu să vorbesc. Mai ales că am fost egalați încă o dată în minutul 92. Am jucat împotriva echipei care pe teren propriu nu pierde, știam că e foarte bună pe atac, știam că sunt favoriți la titlu. Am încercat să ne organizăm bine, să nu-i lăsăm să joace. În a doua repriză, după 1-0, am avut 2-3 situații să închidem meciul și n-am reușit. Dacă luăm un gol cum l-am luat, la singurul șut pe poartă al FCSB, este foarte greu să iei campionatul. Jucătorii sunt foarte triști în cabină, au muncit foarte mult în această săptămână. Cum am zis înainte de meci, în caz de egal, 1-1, Steaua are 70% șanse la titlu„, a spus Petrescu, după meci, la Digi Sport.

Antrenorul CFR-ului consideră că ardelenii au făcut un sezon foarte bun, chiar dacă vor rata câștigarea campionatului, dar a subliniat că obiectivul rămâne câștigarea tuturor meciurilor până la final.

Nu am nimic de reproșat nimănui. Până acum, a fost un an extraordinar făcut de băieți. Meciul următor îl avem mult mai greu decât Steaua. Steaua joacă împotriva unei echipe care se plimbă prin campionat. În schimb, noi avem un meci foarte greu cu Craiova. Dar cel mai important este ca noi să facem 9 puncte. Tare mi-e frică de meciul cu Craiova, să ne gândim că s-a terminat și să nu reușesc să-i mai mobilizez. Din păcate, dacă de patru ori esti egalat de la 1-0, nu mai ai pretenții la campionat„, a mai spus Dan Petrescu pentru sursa citată.

Într-o partidă cu puține ocazii, Damjan Djokovici a deschis scorul în minutul 76, iar Bogdan Planici a egalat în minutul 90+1.

Cu trei etape înainte de finalul sezonului, FCSB păstrează un avans de două puncte în fruntea play-off-ului Ligii 1.