Dan Petrescu, superstițios înaintea meciului cu Universitatea Craiova: ”Nu vreau să văd trofeul”

CFR Cluj va juca pe teren propriu cu Universitatea Craiova, duminică, 12 mai, de la ora 21:00. Dacă ardelenii obțin cel puțin un punct, vor câștiga matematic titlul.

Dan Petrescu explicat la conferința de presă că este superstițios și nu vrea să vadă trofeul decernat campioanei. De asemenea, ”Bursucul” nu a pregătit nicio petrecere pentru duminică seară. Acesta este de părere că Universitatea Craiova își va juca șansa până la capăt și poate obține un rezultat pozitiv. 

“Întâi să facem noi un egal şi după aia… Nu are rost să fim proştii proştilor să facem petrecere, să o aranjăm şi pe urmă să plângem pe aici cu toţii. Întâi trebuie să jucăm meciul şi vedem după aia ce iese. (n.r. Trofeul l-aţi văzut? Seamănă cu cel din Champions League…) Nu vreau să-l văd. Nu. Nu vreau să-l văd şi nu vreau să vorbesc despre acest lucru.

(n.r. Ce a avut CFR în plus în acest sezon) N-a avut deocamdată nimic în plus! Sunt superstiţios şi nu vreau să răspund. Are 5 puncte în plus dar dacă cineva face 6 şi noi nu facem niciunul, nu mai avem nimic în plus după aia. Şi Ajax a avut 3-0, şi Barcelona a avut 3-0 şi unde sunt ele acum? Acasă, finala o joacă Tottenham cu Liverpool, deci e posibil orice în fotbal.” a declarat Dan Petrescu la conferința de presă a meciului cu Universitatea Craiova.

Citește și Roș-albaștrii încă speră la titlu! FCSB își pune speranțele în Craiova: ”Am văzut și în Liga Campionilor”

Spynews.ro