RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Dan Petrescu, săgeţi către conducere! „Sunt terminat psihic!”

Accidentarea lui Vinicius în meciul cu Young Boys a umplut paharul pentru Dan Petrescu. În criză de efectiv în zona centrală a apărării, antrenorul lui CFR Cluj a acuzat conducerea clubului pentru lipsa transferurilor cerute.

După ce l-a pierdut pe Mike Cestor, accidentat în meciul cu FC Voluntari, Petrescu a rămas şi fără Vinicius, scos de pe teren în prima repriză a meciului cu Young Boys.

„Este grav, normal că este grav, dacă a ieşit de pe teren. Vinicius nu ieşea niciodată. Sunt terminat din punct de vedere psihic, am mai pierdut un jucător, prea mulţi jucători absenţi. În Europa trebuie să inventez un cuplu de fundaşi centrali. Îmi reproşez mie că s-a accidentat Vinicius. Normal că e grav. Pe Manea l-am luat din tribună şi l-am pus fundaş central. A jucat excelent.

Avem meci foarte greu duminică și Burcă n-are cum să intre, abia mai merge. Nici nu mai știu câte meciuri a jucat săracul, și pe la echipa națională a jucat toate meciurile. Așa că dacă-l băgăm se rupe și el.

Îl avem pe Ciobotariu și Cristi Manea, care de fapt e fundaș dreapta. Manea a jucat excelent azi ca fundaș central, a fost o surpriză plăcută” – a explicat situaţia antrenorul lui CFR Cluj.

Petrescu nu s-a abţinut să critice conducerea clubului fiindcă nu i-a îndeplinit toate cererile legate de transferurile de jucători.

„Ţineţi minte că ceream fundaşi centrali? Acum vedeţi! Ne merităm soarta. Trebuie să inventez ceva la meciurile următoare. Echipa asta atât timp cât mi s-a adus ce am cerut, la timp, a fost acolo sus, unde este şi acum. Din păcate, la campionat, deja mi-e frică” – a tunat Petrescu după meci.

După remiza cu Young Boys, scor 1-1, CFR Cluj a rămas lider în grupa din UEFA Europa League. Campioana din Liga 1 are patru puncte, la egalitate cu AS Roma.

Gaz Metan Mediaş, AS Roma şi FC Argeş sunt următoarele trei adversare ale celor de la CFR Cluj.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare