Dan Petrescu a găsit înțelegere la șefii lui Guizhou Zhicheng și își va rezilia contractul. „Bursucul” va pregăti primul meci din play-off. 

Potrivit Digisport, clujenii se înțeleseseră cu Dan Petrescu înainte să-l dea afară pe Conceicao. Minteuan trebuia să asigure, oricum, doar perioada de care acesta avea nevoie să rezilieze contractul cu echipa din China.

Dan Petrescu a făcut o afacere strălucită în China. A luat peste peste două milioane de euro pentru o jumătate de an pe banca grupării chineze, mai notează Digisport. Guizhou Zhicheng a încheiat ultima campionatul din China, cu 24 de puncte, opt sub penultima clasată.

Chinezii au fost nemulțumiți că Dan Petrescu, adus pe bani grei, a ratat obiectivul, dar voiau să continue cu antrenorul român.

Până la urmă, „Bursucul” a convins-o pe Xiaoting Wen, director executiv al echipei Guizhou.

Dan Petrescu va sosi spre finalul săptămânii la Cluj. De partida cu Sepsi, ultima din sezonul regulat, se va ocupa Minteuan.

Dan Petrescu a decis deja două transferuri la Cluj: Kevin Boli și Răzvan Horj s-au întors la CFR. În plus, tehnicianul a blocat transferul lui Ioniță la Craiova.