Dan Petrescu poate reveni în antrenorat la scurt timp după despărţirea de Kayserispor: ,,Se află pe lista lor”

Dan Petrescu

Dan Petrescu nu mai este antrenorul celor de la Kayserispor, dar se pare că românul nu duce lipsă de oferte, după ce a rămas liber.

,,Bursucul”se află pe lista unei echipe pe care a învins-o în perioada când o pregătea pe CFR Cluj.

DanPetrescu 2 e1612896928692

Petrescu ar fi din nou pe lista scurtă a celor de la Celtic, după ce Neil Lennon a demisionat de la echipă, în urma rezultatelor care au dus formaţia scoţiană la 18 puncte în spatele liderului Rangers.

Anunţul că antrenorul român se află pe lista lui Celtic a fost făcut de jurnalistul Gianluigi Longari, de la SportItalia și Tuttomercatoweb.

dan petrescu
Sursa foto: Kayserispor/Facebook

,,Fostul jucător al lui Chelsea se află pe lista scurtă a lui Celtic pentru postul de manager.“, a postat jurnalistul pe Twitter.

Dan Petrescu a mai fost pe lista scoţienilor şi în toamnă, când echipa pierdea teren în faţa rivalei Rangers.

Atunci, ,,Bursucul” o pregătea pe CFR Cluj, cu care juca în grupele Europa League. La începutul acestui an a semnat cu Kayserispor, dar nu a rezistat mai mult de opt meciuri pe banca turcilor.

,,Din motivele familiale ale antrenorului nostru, Dan Petrescu, ne-am separat de comun acord. Îi mulțumim lui și staff-ului săi și le dorim succes în viitoarele lor experiențe, se arată în comunicatul dat de Kayserispor.

DanPetrescu2

Citeşte şi Breaking NEWS | Dan Petrescu a plecat de la Kayserispor: ,,Ne-am despărţit”