VIDEO | Dan Petrescu păstrează misterul în privința plecării de la CFR: ”Ce fac acum dacă îmi vine o ofertă?”

dan-petrescu-cfr-cluj

Dan Petrescu a dezvăluit după meciul cu Astra Giurgiu că și-ar fi dorit să evite două echipe în șaisprezecimile Europa League: Sevilla și RB Salzburg.

Însă sorții nu i-au surâs ”Bursucului”, iar clujenii se vor duela în primăvara europeană cu Sevilla. ”Vorbeam cu cineva din staff și îi spuneam să nu cadă Salzburg sau Sevilla. Voiam Manchester United, voiam Arsenal. Voiam Malmo, voiam echipa aia din Austria (n.r. – LASK Linz), Espanyol. Echipa care a câștigat Europa League de 3 ori la rând. Am jucat acolo, mai greu de atât nu se putea. Aș fi vrut un adversar mai accesibil”, a spus Petrescu, la finalul partidei cu Astra.

Întrebat dacă „dubla” cu andaluzii îl va găsi pe banca echipei din Cluj, s-a ferit să ofere un răspuns concret, lăsând toate variantele deschise. ”Dacă nu eram pe bancă, nu mai vorbeam de meci. Nu poți să știi niciodată. Ce fac acum dacă îmi vine o ofertă?”, a mai spus Petrescu.

Dan Petrescu a mai întâlnit Sevilla, în 2009, când o pregătea pe Urziceni și a reușit să se impună în fața andaluzilor, pe teren propriu, cu 1-0. În deplasare, echipa din România a pierdut cu 2-0.

Citește și ♦ Dan Petrescu anunță mutări masive la echipă în pauza de iarnă: ”Îmi doresc altceva!”