VIDEO | Dan Petrescu, în culmea fericirii: ”Hai să semnăm pe cinci ani!”

Dan Petrescu este în culmea fericirii după derby-ul cu Universitatea Craiova!

George Țucudean (28 de ani) va reveni la CFR Cluj. Fotbalistul s-a retras la finalul lunii din cauza problemelor cardiace, însă este pregătit să joace din nou.

După ce echipa sa a câștigat partida de doc cu oltenii, scor 2-0, ”Bursucul” a vorbit despre revenirea fostului golgheter al ”feroviarilor”.

Petrescu a dezvăluit că i-a propus lui Țucudean să semneze un contract pentru următorii 5 ani. Tehnicianul campioanei României a precizat că atacantul este dorit cu orice preț în Gruia, iar ardelenii vor ca acesta să îmbrace cât mai mult timp tricoul CFR-ului.

”Asta e vestea cea mai bună pe care o primim, în afară de victorie. A venit astăzi la antrenament, a venit dimineaţă… I-am zis să se schimbe, a zis că în decembrie.

Îi zic, sigur? Cât mai ai contract? Până în vară! Hai să semnăm pe cinci ani că noi te vrem. Trebuie să vrei şi tu şi să poţi. Ne dorim foarte mult ca George să revină, avem nevoie mare de el. Culmea e că, fără el, avem aşa multe goluri marcate… În ultimii doi ani, în perioada asta nu cred că aveam golurile astea, şi George marca mai mult el, singur. Sută la sută, dacă el va reveni vom fi mult mai puternici.

Nu ştiu cum va reacţiona el după patru-cinci luni de absenţă. I-aş spune lui George să aibă mare grijă ce mănâncă şi ce face în perioada asta. Şi sperăm cu toţii ca el să vină şi să facă pregătirea de iarnă cu echipa, ar fi extraordinar” a declarat Petrescu după meciul cu Craiova.

Petrescu suparat

23 de goluri în 44 de meciuri a marcat Țucudean pentru CFR în Liga 1.

Citește și Ardelenii n-au rivali în Liga 1: ”Când eşti pe primul loc, toți vor să te omoare”