Dan Petrescu a oferit primele declaraţii după incidentul de la Giurgiu, atunci când a fost eliminat pentru injurii aduse arbitrului Sebastian Colţescu!

Antrenorul campioanei CFR Cluj a încercat să îşi justifice comportamentul şi a dat vina pe felul în care unii arbitri gestionează comportamentul său mai vulcanic pe banca tehnică.

„Pe unde am fost la meciuri europene, gândiţi-vă numai la meciurile din Champions League de anul acesta, niciun arbitru nu mi-a dat vreun cartonaş galben sau nu m-a eliminat. Pentru că ştiu cum să colaboreze cu un antrenor mai vulcanic. Şi în România sunt arbitri care ştiu să vorbească, cum şi ce să comunice. La meciul ăsta am greşit, a fost foarte multă oboseală, dacă îmi dădea un cartonaş galben era suficient. Gândiţi-vă la Simeone, că dacă ar fi eliminat la fiecare meci la cum se comportă. Nu vreau decât să fiu respectat. Am luat şase galbene şi trei roşii, la un meci la care nu am făcut niciun fault. Am fost aţâţaţi şi enervaţi, din primul până în ultimul minut. Ne-am dorit să jucăm luni, jucasem cu Slavia Praga. Ne-au programat sâmbătă, iar pe fondul acesta de oboseală am avut şi probleme de arbitraj. Totul a fost exagerat din partea arbitrilor” – a explicat Dan Petrescu la Digi Sport.

Dan Petrescu va afla miercuri ce sancţiune va primi din partea Comisiei de Disciplină a FRF.