Dan Petrescu, împăcat de patronii de la CFR! S-au înţeles cu un fundaş central

Şefii lui CFR Cluj încearcă să îl răzgândească pe Dan Petrescu pentru a nu renunţa la echipa din Ardeal.

Primul pas a fost făcut de oamenii cu banii de la Cluj. Aceştia s-au înţeles pentru transferul unui fundaş central, post neacoperit în acest moment la CFR, după ce Vinicius şi Cestor s-au accidentat.

Ben Youssef este numele noului jucător de la CFR Cluj. Fundaşul s-a înţeles cu campioana ultimelor sezoane din Liga 1 şi marţi ar urma să semneze contractul cu feroviarii, potrivit gsp.ro.

syam ben youssef

Noul jucător de la CFR nu este străin de fotbalul din Liga 1. Fundaşul a jucat aproape 100 de meciuri pentru Astra Giurgiu în perioada 2012-2015. După trei sezoane la Giurgiu, acesta s-a transferat în Franţa la Caen.

Ajuns la 31 de ani, acesta a mai evoluat în carieră la echipe ca Bastia B, Esperance, Leyton Orient, Kasimpasa sau Denizlispor.

725.000 de euro este cota jucătorului, potrivit transfermarkt.com

,,Eu sunt antrenor, mi-am spus nemulțumirea, anume că nu am am și că îmi trebuie jucători. Nu am zis posturile, dar ăla era postul. Și am zis înainte să se întâmple cu Vinicius și cu Cestor. Și chiar dacă ei nu se accidentau, tot mai voiam un jucător acolo. Acum, nu-i mai am nici pe ei doi. Ce pot să fac ca antrenor decât să cer? Dacă mi-aduce, bine, dacă nu, antrenez ce am la dispoziție.”, spunea Dan Petrescu, după meciul cu Young Boys Berna.

dan petrescu nervos

Pe lângă Ben Youssef, CFR ar vrea să mai aducă încă un jucător în Gruia. Ronaldo Deaconu ar fi dorinţa lui Dan Petrescu, potrivit Fanatik.

Citeşte şi Pariul lui Becali, exclus din primul 11 al lui FCSB! ,,Dacă a marcat nu trebuie să fie şi titular”