Dan Petrescu îl aduce la Kayserispor pe unul dintre cei mai valoroși jucători de la CFR Cluj

Dan Petrescu vrea să o scape de retrogradare pe Kayserispor, iar pentru atingerea obiectivului intenționează să întărească ofensiva echipei turce.

Fostul antrenor al CFR-ului vrea să-l transfere pe Damjan Djokovic, de la echipa ardeleană, potrivit jurnalistei Raimonda Bianchi.

Aceasta a scris despre posibilul transfer al lui Djokovic la gruparea turcă:

Petrescu aproape că l-a convins pe fostul său jucător, Damjan Djokovic să vină în Turcia. Acordul este total. Un fotbalist cu personalitate, care a fost în trecut aproape şi de FCSB, a preferat să rămână la CFR Cluj unde a avut rezultate excelente. Djokovic este un lider în vestiar şi a oferit mereu argumente solide când a vorbit despre situaţia echipei sale. Turcii scriu că jucătorul s-a înţeles deja cu Kayserispor, chiar dacă fotbalistul este încă sub contract cu CFR Cluj. Obiectivul formaţiei pe care o va prelua Petrescu este salvarea de la retrogradare” scrie sursa citată, potrivit telekomsport.ro.

Djokovic evoluează la CFR Cluj din 2017, echipă la care a câștigat titlul de trei ori. Croatul a evoluat în 150 de meciuri la echipa ardeleană, unde reușit să marcheze 13 goluri și a oferit 15 pase decisive. În acest sezon, el a fost folosit în 23 de meciuri.

De-a lungul carierei, Djokovic a mai evoluat la Spartak Trnava, Monza, Cesena, Bologna, Livorno, Ajaccio, Furth, Spezia și Rijeka.

Conform transfermarkt.com, cota de piață a jucătorului este de 1,6 milioane de euro.

Damjan Djokovic cfr cluj

Citește și VIDEO | Gică Popescu, sfat pentru Olimpiu Moruțan în cazul ofertei din Golf: “De-aş avea mintea de acum…”